Nieuwe website Revalidatie Magazine gelanceerd

De nieuwe website voor Revalidatie Magazine is gelanceerd. Daarmee is het magazine compleet vernieuwd. Het is nu een volledig interactief platform voor de laatste ontwikkelingen van de revalidatiesector.

Online uitgave

Revalidatie Magazine is een uitgave van Revalidatie Nederland en bestaat al meer dan 20 jaar. In 2015 werd de overgang gemaakt van een papieren tijdschrift naar een online uitgave. Met de nieuwe website is Revalidatie Magazine een volwaardig online communicatieplatform geworden.

Kennis en ervaringen delen

Fenna Eefting, hoofdredacteur van Revalidatie Magazine en bestuursvoorzitter van revalidatiecentrum De Vogellanden, is blij met het nieuwe platform: “Met deze website kunnen we meer doen dan alleen artikelen en video’s publiceren. Natuurlijk biedt Revalidatie Magazine een mooi en actueel overzicht van wat er allemaal gebeurt binnen de revalidatiezorg. Maar Revalidatie Magazine wil meer zijn dan alleen een online tijdschrift. We willen onze leden en patiënten ook stimuleren om kennis en ervaringen te delen via de site. Daarmee kunnen we elkaar verder inspireren en ook een steentje bijdragen aan de samenwerking in de revalidatiesector.”

Kijk verder op: revalidatiemagazine.nl.

Vergelijk
Revalidatie-instellingen om te vergelijken:
+ Andere revalidatie-instelling toevoegen Maximaal 3 revalidatie-instellingen