Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Poliklinische revalidatiebehandeling in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA)

Na een ziekte, ongeluk of operatie kost het soms veel moeite om de draad weer op te pakken. U kunt dan een verwijzing krijgen voor een poliklinische revalidatiebehandeling. Deze behandeling is voor mensen die door lichamelijke problemen beperkt worden in hun activiteiten. Dit kan samengaan met psychische en maatschappelijke problemen. Die kunt u niet altijd zelf oplossen. Samen met verschillende zorgverleners bepaalt u wat voor u nodig en haalbaar is. Met als uiteindelijk doel dat u weer zo zelfstandig mogelijk functioneert.

Meer informatie over revalidatiegeneeskunde in het WZA, kunt u via deze link vinden op de website van het WZA.

Over het Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Het Wilhelmina Ziekenhuis Assen is een volwaardig basisziekenhuis in het hart van de regio Drenthe. Het ziekenhuis heeft 250 bedden, er werken ruim 1400 medewerkers en jaarlijks bezoeken ruim 200.000 patiënten het ziekenhuis. We werken nauw samen met huisartsen en andere zorgverleners in de keten: samen gaan we voor de beste zorg. In het WZA wordt poliklinische revalidatiebehandeling aangeboden.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Behandeling revalidatiearts

Hoe goed wordt de revalidatiearts beoordeeld?

Revalidatiecentra en revalidatie-afdelingen van ziekenhuizen vragen hun patiënten en cliënten om een rapportcijfer te geven op vier onderdelen.  

Voel je je serieus genomen door je revalidatiearts, en legt hij alles begrijpelijk uit? Zijn er samen behandeldoelen opgesteld die passen bij jouw wensen en behoeften? En zijn alle artsen, verpleegkundigen en andere specialisten goed op elkaar ingespeeld? 

Rapportcijfer serieus nemen door revalidatiearts

9,0 Wilhelmina Ziekenhuis Assen
9,0 Landelijk gemiddelde
Patiënten beoordeelden in 2019 het gevoel dat de revalidatiearts van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen hen serieus neemt met een 9,0
Bron: Transparantiekalender 2019

Rapportcijfer begrijpelijke uitleg door revalidatiearts

8,9 Wilhelmina Ziekenhuis Assen
8,9 Landelijk gemiddelde
Patiënten van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen geven de instelling in 2019 een 8,9 voor de begrijpelijkheid van de uitleg van de revalidatiearts.
Bron: Transparantiekalender 2019

Percentage behandeldoelen

92,00% Wilhelmina Ziekenhuis Assen
94,22% Landelijk gemiddelde
92,00% van de patiënten geeft aan dat er in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen in 2019 gezamenlijk afspraken zijn gemaakt over de te bereiken behandeldoelen.
Bron: Transparantiekalender 2019

Rapportcijfer behandelteam

8,5 Wilhelmina Ziekenhuis Assen
8,6 Landelijk gemiddelde
Patiënten van het Wilhelmina Ziekenhuis Assen geven de instelling in 2019 een 8,5 voor de samenwerking van het behandelteam.
Bron: Transparantiekalender 2019

Contactinformatie

Locaties

  • Wilhelmina Ziekenhuis Assen
    Europaweg-Zuid 1
    9401 RK Assen
Vergelijk
Revalidatie-instellingen om te vergelijken:
+ Andere revalidatie-instelling toevoegen Maximaal 3 revalidatie-instellingen