Militair Revalidatie Centrum Aardenburg

Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg is onderdeel van het Ministerie van Defensie. Het MRC is van oorsprong bedoeld voor bieden van medisch specialistische revalidatiezorg aan militairen. Echter, naast militairen behandelt MRC Aardenburg eveneens civiele revalidanten. In deze verschilt MRC Aardenburg niet van de reguliere revalidatiecentra in Nederland.

De revalidatiezorg voor militairen is gericht op terugkeer naar de militaire taakstelling bij hun eenheid ('Fit for action'). Voor civiele revalidanten geldt dat de revalidatiezorg van MRC Aardenburg zich richt op het bereiken van een optimale eindsituatie, waarbij MRC Aardenburg streeft naar een maximale maatschappelijke participatie en een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven ('Fit for life').

MRC Aardenburg levert medisch specialistische revalidatiezorg aan volwassenen in consultaire, poliklinische en klinische vorm. Daarnaast beschikt het MRC over een eigen orthopedisch instrumentmakerij (Orthopedie Techniek Aardenburg) en levert het MRC Arbeidsrevalidatie.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Militair Revalidatie Centrum Aardenburg

Contactinformatie

Locaties

  • Militair Revalidatie Centrum Aardenburg
    Korte Molenweg 3
    3941 PW Doorn
Vergelijk
Revalidatie-instellingen om te vergelijken:
+ Andere revalidatie-instelling toevoegen Maximaal 3 revalidatie-instellingen